lauantai 6. heinäkuuta 2013

Amma Mamma

Olen 21-vuotias nainen ja muutin Turkuun noin kolme vuotta sitten opiskelujen perässä.
Sen jälkeen elämä onkin pyörähtänyt montakin kertaa ympäri, olen saanut elämääni mitä ihanimpia ihmisiä ja kokenut vaikka mitä.


Mietin kauan, että mitkä voisivat olla oman blogini pääteemoja. Totuus on, että tykkään paljon höpistä vaikka mistä, mutta yksi aihe nousi ylitse muiden elikkäs Häät. Omista häistäni on aikaa jo viikko, elikkä enää minun ei ole tarve omia häitäni suunnitella. Muistan kuitenkin kuinka ihanaa oli lukea erilaisia hääblogeja ja löytää niistä mukavia ideoita ja vinkkejä tuohon suureen päivään. Sellaisia haluan myös tässäkin blogissa tarjota.

 
 
 


Mutta mennään ajassa vielä hiukan taaksepäin niin ehdin nopeasti kertoa itsestäni :)

Ensimmäinen unelmani toteutui kun muutin kesällä 2011 omaan asuntoon, pieneen, mutta valoisaan yksiööni. Olin ihan onnesta soikeana, varsinkin kun koti oli aivan keskustan hälinässä.

Pitkäaikaisena haaveenani oli karvaisen kaverin hankinta ja niinpä Nero astui kuvioihin







No emmepä minä ja Nerppa ehtineet nauttia kahden keskeisestä elämästä kauaa kun paikalle pyörähtikin kolmas osapuoli, oma miekkoseni. Muutimme sitten kaikki saman katon alle ja tässä sitä sitten ollaan. 




Piirtäminen ja askartelu ovat harrastuksistani lähimpänä sydäntä. Nämä harrastukset antavat blogille aika paljon aiheita, tuleville päivityksille





Eiköhän siinä jo vähän minusta ja blogista ollutkin. Eli tässä blogissa tulee olemaan aika paljon hää- ja askartelujuttuja plus ihan omia kuulumisiakin. Toivottavasti joku saa täältä blogista jotain pientä apua tai ideoita, joita lähteä kehittelemään ( tai jotain muuta...)

Hauskaa päivää teille kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti