maanantai 8. heinäkuuta 2013

Hääkattaus


Tyhjä pää

Aikoinaan tuli googletettua paljon sanoilla "hääkattaus" ja tuntui etten millään keksi minkäänlaista ideaa kattaukseen. Aluksi suunnitteilla oli valkoisten pöytäliinojen päälle sijoitettu keltainen poikkiliina. Tämä suunnitelma kuitenkin kaatui siihen kun oikean sävyistä keltaista ei löytynyt. Mielessäni pyöri laidasta laitaan kaikenlaista, lasihelmistä simpukoihin.



Kukkia?

Lopputulos oli aika yksinkertainen, mutta kuitenkin itselleni mieleinen, ehkä niitä simpukoita jäi haameilemaan vähän.... Pöytiin ei sinänsä lisätty mitään koristetta. Teimme kaason kanssa tyhjistä pilttipurkeista maljakot, joihin sidoimme paksusta keltaisesta nauhasta rusetit. Tähän pieneen maljakkoon sitten poimimme puna-apilaa ja koiranputkea. Rakastuin näihin pilttipurkkeihin niin paljon, vaikka aluksi epäilin niiden sopivuutta koko kuvioon. Sidoimme piltti purkkeihin myös nauhat ja ripustimme niitä juomaaittaan, katosta roikkumaan, lisäten myös kukkia niihin.

Emme siis tilanneet kukkia erikseen pöytiin. Isäpuoleni äidistä oli suuriapu luonnon kukkien hankinnassa (joilla täytettiin melkein kaikki talon maljakot) Hän keräsi kukkia jo hyvissä ajoin ennen häitä testatakseen mitkä kukat säilyivät kauniina pisimpään. Häitä edeltävänä päivänä haimme taas häneltä suuret kimpulliset kukkia juhlapaikalle, eli entiseen nuoruuden kotiini.






Oliko muuta?

Pöydässä olivat Ohjelma-Meny kartiot, sekä hääkarkkirasiat jotka oltiin asetettu kakkupaperille. Kattauksessa värit sopivat hyvin yhteen vaikka teemaväriä kattaukseen oli vaikeaa löytää.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti