keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Perheen lisäystä

Malla

Vihdoinkin pitkä odotus palkitiin ja päästiin hakemaan uutta jäsentä kotiimme. Tämä pieni karvainen pallero oli tullut Kokkolasta asti Turkuun ystäväni kyydissä.
Olen aina rakastanut kissoja, jo pienestä pitäen. Neron hankin muuttaessani ensimmäiseen omaan kotiini, enkä ole päätöstä katunut sitten yhtään.
Kun taas muutimme kolmistaan saman katon alle omakotitaloon, huomasin, että tilaa riittäisi vielä yhdelle karvaiselle otukselle. Niinpä otinkin yhteyttä samaan henkilöön keneltä olin Neron hankkinut, siitä se ajatus sitten lähtikin.

Tässä Malla, paikasa mistä haimme hänet kotiin. Kuvassa myös Neron isoveli Mikki.


Mitäs sen jälkeen?

Kun hetki oltiin leikitty, Malla meni tottuneesti ruokakupille syömään ja sitten laatikolle.Kuinka kaikki voikaan olla niin helppoa... ainakin vielä :D Malla on todella ihana pentu, niin lutuinen ja herkkä samanaikaisesti. Se on pentueen nuorin ja sen takia "ollut aina viimeinen" vanhempien sisarusten joukossa. Se on leikkisä, mutta tykkää ensin tarkkailla sivusta kuin rynnätä heti tekemään. Lisäksi se osaa viihdyttää hyvin itse itseään vaikka hakee meitäkin mukaan leikkimään.

Mallassa on vielä se ihana puoli, että tämä viihtyy sylissä. Kun sellainen on ajankohtaista, se kiipeää itse syliin löhöämään.

Edessä on sitten tehtävää, kun yritetään totuttaa tätä neitiä Nerppaan, mutta kaippa se siitä. Ensimmäiset sähinät on ainakin jo sähisty.

Meinasi unohtua!

"Käymme yhdessä ain, käymme aina rinnakkain."


Olen muuten nyt väsäilemässä Kiitos-korteista suunnitelmaa eli postausta siitä luvassa. Tällä hetkellä on menossa myös valokuvien tilausta. Väsyin kuvausliikkeitten hitaisiin "itsepalvelukoneisiin" ja päätin tilata kuvat Ifolorin kautta. No tottakai siinäkin menee aikaa kun jokainen kuva täytyy käydä taas läpi ja miettiä mitä sitä oikein ottaisi + lataukset, onneksi nyt ollaan jo voiton puolella. Samaten hääalbumin askartelu on alkanut <3 On taas niin kiva alkaa väkertelemään!

 Me toivotetaan täältä Neron ja Mallan kanssa oikein hauskaa päivää kaikille! :)

1 kommentti:

  1. Hei lisää tohon oikeelle sellanen "liity lukijaksi", muuten ei pystytä liittymäääään :)

    VastaaPoista