maanantai 20. toukokuuta 2013

Nyt se alkaa





Heippa kaikille! Tänään lähden itselleni aivan vieraalle alueelle, nimittäin: blogin perustamiseen. Te jotka rustailuani luette niin suuri kiitos jo näin alkuun. Risuja ja ruusuja saa antaa niin kauan kun blogi on pystyssä, mutta nyt: 
Tervetuloa!

 Ehkä yksi syy minkä vuoksi olen tämän blogin perustanut on vahva tunne siitä, että elämässäni on kääntymässä uusi sivu. Opiskeluni ovat pian takana koulun käynnin osalta, enää vain kaksi harjoittelua edessä. Tähän asti tavallinen arkeni muuttuu sillä en enää kuluta päiviä koulun penkillä. Tämä ”uusi sivu” elämässä kuitenkin tarkoittaa sitä, että jotain uutta on tulossa tilalle, työnhakua ja pääsykokeita on siis luvassa.

 Aikaisemmin stressasin tätä hetkeä, koska en tiennyt mitä haluan tehdä seuraavaksi. –No tiedänkö tällä hetkellä mitä haluan seuraavaksi? Kyllä ja en, minulla ei ole vielä muodostunut selvää kuvaa siitä mitä haluan tehdä seuraavaksi, mutta sen olen päättänyt että paikalleni en aio jäädä. Teen parhaani ja se saa riittää! En aio tuhlata näitä hetkiä murehtimiseen.
”Kun yksi ovi sulkeutuu, uusia avautuu.”

  Perjantai huiskahti ohi aivan vilauksessa ja saimme mieheni kanssa nauttia hyvästä ruuasta ja parhaasta seurasta. Muutama henkilö porukastamme on sellaisia joihin olemme tutustuneet ystävämme kautta ja en voi sanoin kuvata kuinka iloisia olemme siitä, että olemme heidät tavanneet, niin mahtavia tyyppejä!


Nautimme kauniista päivästä ja tottakai grillasimme! Päivän menu sisälsi muunmuassa itse marinoituja ribsejä, wingsejä, halloumjuustoa, salaatteja ja patonkia. Kaikki oli kyllä niin namia.

Siinä ensimmäinen kirjoitukseni taisi ollakkin. Seuraavassa tulossa pikimmiten, kunhan keksin ratkaisun ongelmaani: kuinka saan sellaisia kuvia blogiini kuin haluan?

Hyvää maanantai päivää kaikille :)

<3:llä Amma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti